Железничар нерешено код куће

Пречка и две стативе, од чега једна из пенала – кратак су резиме разлога због којих „Железничар“ ни у овом колу није осетио задовољство победе. Осим тога, од 50. минута „Жеља“ је против „Партизана“ са Бумбаревог брда имао играча више, али ни то није помогло да се освоје три бода. Екипу је са клупе предводио нови тренер Александар Лазаревић, који је искористио право замене сва три играча. Судија Павловић из Ужица доделио је чак седам жутих картона.
Не баш најбоље издање, али „плави“ су ипак створили неколико прилика за победу. Већ на почетку утакмице Иван Марковић је одличним ударцем погодио пречку. У 50. минуту бек гостију Миленковић срушио је Ненадовића у шеснаестерцу, а судија Павловић свирао пенал и доделио други жути картон одбрамбеном фудбалеру Партизана. На жалост, Небојша Марковић погађа стативу и тако не користи најбољу прилику да реши меч. У 85. минуту ветеран Радованчевић са 16 метара такође погађа стативу, па се може закључити да ни срећа није била на страни домаћих.

„Железничар“ после седам кола заузима 13 место са шест бодова, а следећег викенда гостује „Младом раднику“ у Пожаревцу. Од осталих клубова из колубарског краја најуспешнији је био „Крушик“ који је у гостима савладао „Раднички Стобекс“ са 1:0, док је „Вујић вода“ код куће одиграла 0:0 са „Банетом“. На врху табеле је Слога (ПМ), следе Мачва, Шумадија… док најлошиији скор до сада имају „Раднички“ и „Вујић вода“.