Завршна приредба предшколаца

Традиционална завршна приредба лајковачких предшколаца, коју Предшколска установа „Лептирић“ организује на крају сваког васпитног циклуса, први пут је одржана на стадиону ФК „Железничар“. Била је то стварно сјајна слика: раздрагани костимирани малишани на бини са добро осмишљеном сценографијом, а поносни родитељи, родбина и остали суграђани на препуним трибинама.


Присутнима се обратила директорка ПУ „Лептирић“ Мила Митровић, пожелевши свима добродошлицу:

– Већ годинама обележавамо овај велики и леп дан. Поносни смо и на генерацију коју данас испраћамо, направили смо ову свечаност да би овај важан дан у животу деце, вас и нас који радимо у установи, заједно прославили. Данас 150 предшколаца, генерација рођена 2005. године и јануара и фебруара 2006, напушта нашу установу, уједно и најбезбрижнији део детињства. Чини нас срећним и поносним што су стекли много нових знања и драгоцених искустава. Представиће вам се јаслене и млађе групе, али и старије групе које су наш вртић и Лајковац представљале у многим градовима, не само Србије, већ и Црне Горе и Републике Српске, одакле су доносили престижна признања. С поносом можемо рећи да су они највећи понос нашег града. Нашим предшколцима честитам успешно завршен припремно-предшколски програм, исто то и родитељима као партнерима у предшколском образовању и честитала бих свим васпитачима који су свој посао радили професионално и одговорно. Децо, желим да вам сваки буде нова радост, а родитељима да сваким даном буду што поноснији на своју децу! – закључила је Мила Митровић.

Након тога уследио је „шарени програм“ свих генерација лајковачког вртића, који је и овом приредбом показао колико се пуно, разноврсно и креативно ради са најмлађима.

{gallery}2012_06_01{/gallery}