Биоскопски репертоар за четвртак 5. новембар

У четвртак 5. новембра очекује нас двоструки биоскопски програм у сали КЦ “Хаџи Рувим”. У 18.00 часова биће приказан анимирани 3Д филм “Хотел Трансилванија 2”, а од 20 часова домаћи играни филм “Поред мене”. Цена улазнице је стандардна и износи 250 динара.
“У новом наставку делује да су за хотел Трансилванија ствари коначно кренуле на боље – Дракулин хотел који је у почетку као своје госте прихватао искључиво чудовишта сада је отворен и за људе. Али оно што највише мучи нашег омиљеног Дракулу је његова озбиљна забринутост да се његов преслатки унук (који је заправо пола човек, а пола вампир) не понаша као прави вампир.“


Домаћи играни филм “Поред мене” режирао је Стеван Филиповић. Глумци: Христина Поповић, Мирјана Карановић, Драган Мићановић, Никола Глишић, Милица Мајкић, Матеа Милосављевић, Катарина Пешић, Растко Вујисић, Марко Панајотовић, Миливоје Миша Станимировић, Дарко Ивић, Јован Здравковић, Никола Драгутиновић и др. Дужина трајања филма: 95 минута.Жанр: драма.
Синопсис: “Ољи није било довољно да само предаје историју. Желела је да мења свет. Да то не иде тако лако, схватиће кад открије да је неко од њених ученика одговоран за напад на њу, који је снимљен и постављен на интернет. С обзиром да нико из одељења не жели да призна и преузме одговорност, Оља се одлучује на радикалне мере. И тако, уместо планираног одласка на екскурзију, ученици из IV/3 остају закључани у школи – без мобилних телефона и интернета! Од тог тренутка, све групе у разреду, од спортиста и навијача, преко фенсерки и хипстера, до штребера и готичарки, први пут морају да раде заједно, у покушају да нађу решење. Нове љубави, стара непријатељства и дубоко чуване тајне ће испливати на површину, у ноћи која ће променити све, а Ољини ученици ће по први пут бити у ситуацији да виде особе поред себе неким другим очима. До краја вечери, можда ће неко и пронаћи одговор на тему састава који им је разредна задала – Љубав.”