„Жеља“ променљиво

У последњих седам дана „Железничар“ је забележио првенствени реми и пораз и пласирао се у финале Купа Колубарског округа. Јуче је у Петровцу на Млави „Слога“ славила са 2:0, чиме се учврстила на првој позицији. Домаћи су повели голом Лепојевића из пенала у 57. минуту, да би тријумф потврдили тек у 89. минуту поготком Маргића.

У претходном колу против још једног претендента за виши ранг, пожаревачког „Младог радника“, Лајковчани су одиграли утакмицу без голова. Овај реми може се сматрати и успехом јер је „Жеља“ чак сат времена имао играча мање на терену, али гости нису успели да искористе бројчану предност. Осим једног шута у стативу, нису створили ни озбиљну прилику за гол.

„Железничар“ је у полуфиналу Купа Колубарског округа савладао убско „Јединство“ са 2:0 головима Н. Марковића и Гајића. Противник у финалу је још један зонаш, ваљевски „Раднички“.

„Плави“ су тренутно на 14. месту са 24 бода, колико имају и ваљевски „Вујић“ и чачанска „Слобода“. „Партизан“ (ББ) има бод више, а „Крушик“ два. На зачељу је „Раднички Стобекс“ са 22 бода. У среду од 16 сати игра се важан меч у борби за опстанак, у госте долази „Крушик“, тако да ће подршка публике бити драгоцена.