Реми Железничара у Тополи

У наставку фудбалског првенства Српске лиге Запад, ФК „Железничар“ је у Тополи против „Карађорђа“ одиграо 0:0. На изузетно лошем терену и по јаком ветру екипе нису ни могле да пруже нешто озбиљније, сазнали смо од управе нашег српсколигаша. И остали тимови Колубарског округа, убско Јединство и ваљевска Будућност-Крушик, забележили су исти резултат. Већ на старту пролећног дела два велика кикса фаворита: Смедерево је поражено у Ужицу од Јединства док је Мачва на свом стадиону одиграла без голова са претпоследњим ФАП-ом. Жеља се померио за једно место на табели (на четврто) захваљујући поразу аранђеловачке Шумадије.
Велико интересовање је владало међу навијачима „Жеље“ за премијерно пролећно издање са чак 13 нових фудбалера, на врућем терену у Тополи, ваља подсетити да Карађорђе има само бод мање. Међутим, сви су сагласни да је јак ветар са Космаја и Букуље онемогућио било какву нормалну игру, а томе треба додати и неквалитетан терен. Због свега тога није ни било изгледних шанси за поготке, мада је у другом полувремену домаћин имао „више од игре“, о чему сведочи и велики број корнера.
За Железничар су играли: Николић, Јеремић, Спасеновић, Радоичић, Симић, Младеновић, Бихорац (Матић), Симић (Плећић), Недељковић, Софронић (Јовановић), Миловановић.
У следећем колу Жеља дочекује Сељак из Михајловца.
У Зони Дрина Задругар је пред домаћим навијачима одиграо 1:1 са водећим Златибором.