ЖОК Железничар против ТЕНТ-а у плејофу

У плеј-офу Винерштедише Суперлиге Србије одбојкашице Железничара састаће се са обреновачким ТЕНТ-ом. Прва утакмица игра се у среду 16. марта од 19 часова, у Хали спортова Уб, где је ТЕНТ домаћин,. Реванш је у суботу у Лајковцу, ако буде нерешено одлучујући меч играће се опет у Убу. У осталим мечевима састају се: Визура-Црвена звезда (први и осми), Јединство (СП) – Динамо (Панчево) као друга и седма екипа на табели и НИС Спартак-МД Зрењанин (четврти и пети). 
О коначном пласману тимова после лигашког дела такмичења и паровима плеј-офа одлучено је у суботу, након преосталих утакмица последњег кола. МД Зрењанин је у Суботици освојио бод и потиснуо „Жељу са петог места. Упркос истом броју победа и бодова, Зрењанинке имају бољи количник сетова. Тако је „Железничар“, као и претходних сезона, заузео шесто место и обезбедио учешће у Балканском купу. 
Да може да добије ТЕНТ, Жеља је показао у последњем колу у Лајковцу. Железничар свакако има искуснију екипу од младог и перспективног састава из Обреновца, али за тријумф ће бити неопходна добра концентрација и што мање падова у игри.