Задругар стигао до петог места

У завршници јесењег дела првенства Зоне Дрина Задругар је стигао до врло солидног петог места. У недељу су зелено-бели пред око 200 својих навијача освојили нова три бода победом над Рибницом од 1:0, голом Ђурића у 90. минуту. У комшијском дербију било је периода доминације и једне и друге екипе, а на крају је Задругар, уз мало среће, у финишу меча дошао до тријумфа.

Можда би све било друкчије да је шанса Јеринића у 8. минуту преточена у гол, али је  након његовог шута голман гостију успео да избије лопту у корнер. У другом полувремену добрим интервенцијама истакао се голман домаћих С. Марковић, а на средини терена сјајно се борио Немања Марковић. И, када су већ сви мислили да ће утакмица бити завршена поделом бодова, на једну повратну лопту натрчао је Ђурић и сместио је у угао гола Рибнице. Ђурић је, иначе, у игру ушао уместо Јеринића.
За Задругар су играли: С. Марковић, Јеремић (Јефтић), Новаковић, Стјеља, Ашковић, Милић, Гајић, Бранковић, Јеринић (Ђурић), Небојша Марковић (Никола Марковић), Немања Марковић.
Два кола пред паузу, лајковачки зонаш је на петом месту са 20 бодова, четврти Раднички (Ва) има 21, Прово 24, док су на врху неприкосновени Слога (ББ) са 30 и Златибор са 35. Остали тимови Колубарског округа су у доњем делу табеле, од 11. до 16. места, на којем је Брезовица са само 8 бодова. У претпоследњем колу Задругар игра у Пријепољу против десетопласираног Полимља.