У биоскопу „Малци“ и „Градови на папиру“

У уторак 15. септембра у сали биоскопа Културног центра „Хаџи Рувим“ поново пројекције премијерних филмова. У 17 и 19 часова  биће приказан 3D анимирани филм „Малци“, док нас у 21 час  очекује пројекција америчке тинејџерске авантуре  „Градови на папиру“. 

Прича о Малцима почиње од почетка времена. Почели су као једноћелијски жути организми, а развијали су се вековима и увек су служилли најгрознијим господарима. Стално неуспешни у задржавању ових господара, од Ти Рекса до Наполеона, Малци су остали без господара коме би служили и пали су у депресију. Али један Малац, по имену Кевин, има план и он ће уз помоћ безобразног тинејџера Стјуарта и дражесног Боба отићи у свет да нађе новог злог шефа ког ће његова браћа следити.

,,Градови на папиру” је прича у чије је средиште смештен Квентин (Нет Вулф, кога се сећамо из филма ,,Криве су звезде”), матурант који је заљубљен у загонетну Марго (манекенка Кара Делавињ) још од када је био дете. Након што га поведе у авантуру кроз њихов родни град, Марго одједном нестаје, остављајући за собом тајанствене трагове које Квентин мора да дешифрује. Филм је произведен 2015. године.

Цена улазнице за сваку пројекцију је 250 динара.