Победе Железничара и Задругара

Важну победу у борби за опстанак остварио је јуче Задругар – 3:2 против ФАП-а, у драматичној завршници. С друге стране, победа Железничара од 2:1 на Бумбаревом Брду била је прилично рутинска и учврстила је „плаве“ међу водећим тимовима српсколигашког запада. Пред око 300 својих навијача,

Прочитај

Победа „Лептирића“ у Пожаревцу

Деца предшколске групе ПУ „Лептирић“ учествовала су 18. маја на Фестивалу традиционалних игара и модерног плеса у Пожаревцу. У конкуренцији 28 предшколских установа из Србије, Републике Српске и Црне Горе, „Лептирић“ је освојио прво место.

Прочитај

Победе Железничара и Задругара

Важну победу у борби за опстанак остварио је јуче Задругар – 3:2 против ФАП-а, у драматичној завршници. С друге стране, победа Железничара од 2:1 на Бумбаревом Брду била је прилично рутинска и учврстила је „плаве“ међу водећим тимовима српсколигашког запада.

Прочитај

Скулптуре Драгише Станисављевића у Паризу

Министарство културе Републике Србије саопштило је да је 13. маја у Паризу отворена међународна изложба „Покажи и реци“, на којој је изложено 40 дела најзначајнијих аутора-наиваца из читавог света. Србију представљају скулптуре „Црни пантер“ и „Змија и риба“ Драгише Станисављевића из Јабучја.

Прочитај

Фудбалски викенд

Железничар је у суботу поделио бодове са ваљевском Вујић водом,у мечу у којем није било голова, а ни превише изразитих шанси за поготке. Задругар, ко зна који пут ове полусезоне, није имао довољно среће – у Ваљеву је поражен од Радничког минималним резултатом 1:0. Железничар је задржао

Прочитај

Убедљива победа Задругара

У јуче одиграном 26. колу Српске лиге Запад Железничар је поражен у Костолцу са 1:0, док је у 26. колу Зоне Дрина Задругар убедљиво савладао Севојно са 3:0.

Прочитај

Коначни резултати локалних избора

После поновљеног гласања у недељу на бирачком месту у Доњем Лајковцу, дефинитивно је позната расподела мандата у новом сазиву Скупштине општине. Резултати поновљеног гласања у Доњем Лајковцу утицали су да Српска напредна странка освоји још један мандат, а да га изгуби Нова Србија.

Прочитај

Победа Железничара

Жеља је јуче пред 300 својих навијача победио Шумадију из Аранђеловца са 2:0, чиме је задржао четврто место на табели Српске лиге Запад. Задругар је изборио реми против Златара на гостовању, а сваки бод је драгоцен у борби за опстанак у Зони Дрина.

Прочитај

Фудбалски викенд

У 24. колу Српске лиге Запад Железничар је у Ужицу поражен од Јединства са 3:0, док је Задругар на свом терену савладао Лозницу са 2:1.

Прочитај