Запажен наступ ТО Лајковац на Сајму туризма

Туристичка организација општине Лајковац је на овогодишњем Међународном Сајму туризма у Београду, који је трајао од 22. до 25. фебруара, представила целокупне туристичке потенцијале Лајковца.
-Штанд су посетили представници бројних туристичких агенција, које желе да туристе доведу у Лајковац, на Колубару, Враче Брдо, Човку, Анине, манастир Боговађу, Маркову Цркву и увере се, како кажу, да ли још Миле иде лајковачком пругом. Представници бројних градова и општина и установа за туризам и културу такође су показали интересовање да успоставе разне видове сарадње са ТО Лајковац. Штанд су посетили и председник општине Лајковац Андрија Живковић и инжењер Владан Костић, представник “Елмонта”, једног од најважнијих предузећа које успешно функционише на територији Лајковца. На кратко се на нашем штанду задржао и министар Расим Љајић, приликом обиласка сајма. Великој посећености лајковачког штанда допринеле су и глумице Биљана Ђуровић и Вјера Мујовић, а у суботу је наступила и фрулашица Биљана Пауновић – резимирао је Милутин Ранковић, директор ТО општине Лајковац, представљање туристичке понуде лајковачке општине на Сајму туризма у Београду.
Милутин Ранковић каже да је на овогодишњем Сајму туризма више него икада раније било посетилаца, који су се интересовали за организоване излете у Лајковац и за конкретну сарадњу, те за учешће у манифестацијама које ТО Лајковац организује.