Задругар победио убско Јединство

Задругар је наставио серију одличних резултата, започетку повратком тренера Пакића, и у недељу савладао убско Јединство, које је важило за фаворита у овом мечу. Пред око 300 гледалаца на стадиону Задругара домаћи су славили са 1:0, а једини погодак постигао је Стејанић у 54. минуту. Био је то прави еврогол: после соло акције Стејанић је са ивице шеснаестерца снажно шутирао тако да је лопта завршила у рашљама голмана гостију Јовановића. До краја утакмице покушавали су Убљани да изједначе, али су зелено-бели прилично лако амортизовали те нападе и привели утакмицу крају.

 

После 10. кола Задругар је на десетом месту са 13 бодова. У следећем колу гостује сјеничкој Слоги, која је у доњем делу табеле са осам бодова. Упркос поразу Јединство је остало на другом месту, с тим што је Прово, после победе над Слогом из Бајине Баште, направио разлику од три бода. Рибница је на свом терену поражена од ваљевског Радничког са 0:1, ОФК Дивци су приредили мало изненађење савладавши Јединство у Владимирцима (1:0), које је додуше заковано за дно табеле. Осечина је победила Слогу из Сјенице са убедљивих 3:0, док је Спартак поражен у предграђу Лознице од Радничког Стобекс са 4:0.

Задругар: С: Марковић, Симеуновић, Стјеља, Митровић, Ашковић, Никола Марковић, Спасојевић, Бранковић, Јеринић (Мићић), Немања Марковић (Тасић), Стејанић (Гајић).