Завршена фудбалска првенства

Првенство Српске лиге Запад Железничар је завршио на деветом месту, након пораза у последњем колу на свом стадиону. У мечу који ривалима није доносио ништа осим престижа Полимље је победило са 1:0 голом Плазинића у 48. минуту. У Зони Дрина Задругар се пласирао на сјајно треће место после боље одиграног другог дела првенства. У последњем колу поражени су од Слоге у Сјеници са 2:0, али то им није угрозило место на табели. Оба гола постигао је капитен Каришик и то из једанаестераца у 15. и 90. минуту. Задругар је нападао цело друго полувреме, а домаћина је сјајним одбранама спасао голман Диздаревић.
Нови прволигаш је Мачва, која је завршила првенство са шест бодова предности у односу на ваљевски Будућност-Крушик. Треће је Смедерево, које је било убедљиви лидер јесењег дела, а које је за утеху савладало Мачву у последњем колу са 1:0. Жеља је мало попустио на крају првенства, али је са још једном победом могао бити пети или шести. Из лиге испада чак пет тимова: Мокра Гора, убско Јединство, Шумадија (А), Слога (К) и Звижд. Из Прве лиге су испали Слобода (Ужице), Раднички (КГ) и Лозница, па се стиче утисак да ће Српска лига Запад у новој сезони бити још јача.
Неприкосновени лидер Зоне Дрина све време био је Златибор из Чајетине, који је првенство завршио са чак 20 бодова предности у односу на другопласирани Прово! У наредној сезони такмичиће се у Српској лиги Запад. У нижи ранг испала су три тима: комшије из Брезовице, ариљска Будућност и Златар из Нове Вароши. Великим залагањем зонашки статус спасили су Мионичани и Осечанци.