Задругар победио фаворита

Велику победу остварио је Задругар у недељу, у осмом колу Зоне Дрина. Пред око 300 својих навијача резултатом 3:2 савладао је једну од водећих екипа првенства Раднички из Ваљева. Тако су зелено-бели предвођени новим-старим тренером Пакићем наставили са победама на свом терену. Голове за Задругар постигли су Јеринић у 6, Симеуновић у 61. и Митровић (једанаестерац) у 71. минуту, док су стрелци за госте били Ђурић у 29. и Петрашевић у 66. минуту.

По веома лепом времену публика је могла бити сасвим задовољна: виђена је права првенствена утакмица са пуно залагања и борбености и чак пет голова. Задругар је два пута водио, гости успевали да изједначе, али је после гола из једанаестерца лајковачки зонаш још једном стекао предност и сачувао је до краја. Домаћи су ипак били опаснији у овом мечу, пропустили су још две одличне шансе, поготово Јеринић у ситуацији када је био сам испред голмана Радничког. С друге стране Ваљевци, који важе за квалитетан састав, осим два поготка од којих се један збио после грешке голмана, нису имали ниједну озбиљнију прилику.
Задругар сада има девет бодова и налази се на десетом месту. Следећег викенда гостује ОФК Осечини, која у досадашњем току првенства има само једну победу и са шест бодова налази се на 14. месту.