Асфалтирање сеоских путева

Новоизабрано руководство Општине Лајковац, у складу са предизборним обећањима, већ увелико асфалтира путну мрежу на сеоском подручју, односно наставља са започетим радовима по планираном програму. Та чињеница доказује да радови пред изборе нису били политички маркетинг, напротив – нису ни престајали све ово време, а чак су интензивирани колико нестабилне временске прилике дозвољавају.
Асфалт ће сада добити пет деоница у Јабучју у дужини од по 500 метара. “Колубара Грађевинар” је већ завршила локални пут у Требежима и асфалтирање деонице у Шеринки, у припреми је деоница у засеоку Савићи у Гају која ће бити асфалтирана у наредних месец дана, потом Грчића пут у Вишу и пут за Мирковиће у Горњем крају Јабучја. Андрија Живковић, председник општине Лајковац, приликом асфалтирања деонице у Шеринки је рекао: 
– Као што смо и обећали, настављамо да радимо. Радимо тимски, по приоритетима, решавајући проблеме што брже и ефикасније и то дугорочно и системски. Само на тај начин можемо урадити нешто за грађане општине Лајковац, који ће о нама судити управо по нашим делима.